bo

Privézorg Limburg

Wijkverpleegkundige 
Bo van Heugten

Even voorstellen: Bo van Heugten

Sinds 1 december 2019 ben ik werkzaam als wijkverpleegkundige bij Privézorg Limburg.


Waar heb je hiervoor gewerkt?

Na mijn afstuderen ben ik als hbo-verpleegkundige begonnen in een intramurale setting voor ouderen van Proteion. Daarna ben ik overgestapt naar de extramurale zorg en gaan werken als wijkverpleegkundige in de thuiszorg. Om de thuiszorg verder te gaan ontwikkelen is er een verpleegkundig verpleegtechnisch team (VTT) opgestart, waar ik werkzaam in was en de nodige cursussen aan vooraf zijn gegaan. 

Wat heeft je doen besluiten om voor Privé zorg Limburg te komen werken?

Na enkele jaren als wijkverpleegkundige bij Proteion te hebben gewerkt was het tijd voor iets nieuws. Vanuit mijn werk als wijkverpleegkundige verrichte ik op vraag van Privé zorg Limburg de indicatiestellingen voor de thuiszorg. Privézorg Limburg was voor mij dan ook geen nieuwe organisatie daar het een zorgonderneming van Proteion is. Privézorg Limburg is een organisatie die mij de mogelijkheden en ruimte geeft om mij verder te ontwikkelen als wijkverpleegkundige.

Wat motiveert je in je werk?

‘Een doel in mijn werk is dat de cliënten centraal staan in de zorg’. Als wijkverpleegkundige beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, hebt een grote mate van zelfstandigheid en tevens ben je een teamspeler. Als wijkverpleegkundige kom je bij cliënten thuis, ben je verantwoordelijke voor het opstellen van indicaties en herindicaties bij cliënten. Je bent een netwerker hebt contacten met organisatie, professionals en gemeente. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de coördinatie van zorg.

 
Afgezien van mijn functie als wijkverpleegkundige sta ik ten alle tijden open voor iedereen. Je moet goed kunnen luisteren ongeacht welke situatie en wie ook. Het kunnen coachen en rechtvaardig zijn speelt hierbij een belangrijke rol.

M 06-86 81 49 64
E bo.vanheugten@privezorglimburg.nl